Transport av 1208-5500 Jonsson

Transporter

– Transport av större maskiner och fordon

 Ronny Johanssons Transporter AB – En transportfirma på dina villkor

Letar du efter en transportfirma i Örebro, Borlänge, Västerås, Fagersta, Lindesberg, Ludvika, Norberg eller Sandviken i Västmanland och Närke? Ronny Johanssons Transporter AB är ditt lokala transportföretag som assisterar dig med högklassig transportservice för större fordon och tunga maskiner.

  • Båttranssporter
  • Containertransporter
  • Maskintransport
  • Tung transport

Vad gör ett transportföretag?

Vi fraktar stora gods, jordbruksmaskiner, containers, båtar och dylikt mot företag och privatpersoner. Vi arbetar inte med mindre distributioner eller frakter utan vårt affärsområde är segmenterat till stora maskiner – främst inom jordbruk men även övriga, tunga och stora objekt som du vill placera på en annan ort. Ronny Johanssons Transporter AB tror även på långsiktiga lösningar om du behöver vår service multipla gånger.

Ett lokalt transportbolag

Vi hjälper dig i Örebro, Borlänge och Västerås med omnejd. Ge oss en tid och plats så fraktar vi din vara när du än vill, till och med på kvällar och nätter om så önskas. Detta gör vi för att kunna erbjuda den mest professionella transportservicen för dig eller ditt företag. Vad vill du frakta?

Åkeri

Vi inriktar oss på större maskiner och fordon

Specialtransport

För tunga, otympliga och stora objekt

Entreprenadtransport

Manskapsbodar, maskiner inom industrin, skogsmaskiner